Wie zijn wij?

Onze drive

Onze ambitie is om mensen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen zodat ze hun talenten en ambities kunnen waarmaken. Dit doen wij door op eigen wijze onze talenten in te zetten.

Annelies Stam
Arbeidspsycholoog 

Van huis uit registerpsycholoog NIP Arbeid en Organisatie. Geïnspireerd door het vermogen van mensen om te kunnen groeien en ontwikkelen, naar hun eigen talenten en drijfveren. Werkt aan vergroting van inzicht en helpt mensen om hun eigen oplossingen te vinden voor wat zich voordoet in leven en werk.

Heeft altijd veel ideeën, maar de ervaring is dat die meestal ook weer verdwijnen. Het uitwerken van een idee geeft voldoening: als het niet werkbaar blijkt te zijn dan is het een leermoment wat volgende ideeën verbeteren kan, of het wordt werkelijk gerealiseerd zoals het samenwerken met Erna in de Ideeënproeftuin. Samen is meer dan de som der delen!

Erna Witbraad
Gesprekstherapeut, Hypnotherapeut en Coach

Iedereen is uniek en alle oplossingen zitten in onszelf. Dit proces is een complexe combinatie van gevoelens en gedachtes die je als therapeut met diverse methode of techniek kunt begeleiden. Binnen mijn praktijk zet ik Praktische Integrale Interventies neer. Dit zijn intensieve maar relatief korte trajecten waarbij men vanaf de basis belemmeringen in het dagelijks leven aanpakt. Hierdoor ontstaat er voor iemand een proces van bewustwording en inzicht wat kan doorgroeien naar duurzame oplossingen.

Ik zit altijd vol met ideeën maar die blijven vaak in de kast liggen. Zonde toch?
Annelies en ik stimuleren elkaar en vullen elkaar aan waar nodig zodat we allebei onze ideeën wel oppakken. Gewoon DOEN is voor ons de sleutel om erachter te komen of iets werkt. De Ideeënproeftuin is bij uitstek de omgeving om dit verder te ontwikkelen en door samenwerking te laten groeien.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s